ELS ESCOLLITS PER LA TAÇA LATINA 2018

Aquest dijous 1 de març, el seleccionador Alejandro Domínguez, ha anunciat la llista de jugadors que disputaran la Taça Llatina, els propers 30 i 31 de març i 1 d’abril a Sant-Omer (França).

Els seleccionats s’entrenaran a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat els dies 26, 27 i 28 de març, sota les ordres de Domínguez. Dijous 29 viatjaran fins a la ciutat francesa per debutar el divendres 30 davant Itàlia (19h).

Dissabte 31 jugarà contra Portugal (18: 30h) i tancarà la seva participació contra França, el diumenge 1 d’abril, a les 21:00 hores.

Aquesta és la llista de seleccionats:

porters

Blai Roca – CP Voltregà

Marti Serra – CP Calafell Tot l’Any

jugadors

Ignacio Alabart – FCB Lassa

Nil Roca – Noia Freixenet

Sergi Aragonès – Noia Freixenet

Sergi Llorca – Noia Freixenet

Roger Acsensi – Recam Làser Caldes

César Carballeira – HC Liceo

Ferran Font – Sporting CP

Pol Manrubia – CP Vic

La Copa Llatina és una competició organitzada pel CERH que enfronta a les quatre selecciones més potents de l’Europa llatina (Espanya, Portugal, Itàlia i França). Es va fundar el 1956 com una competició entre selecciones absolutes, amb seu rotativa entre els quatre països, disputant-se anualment fins el 1963.

Després d’una aturada de 25 anys sense disputar-se, el 1987 es va refundar, sempre jugant-se en una ciutat portuguesa i reservada a jugadors joves (sub-20 o sub 23). El 2006 es va tornar a fundar amb l’actual format de “lligueta”. La seu és rotatòria entre els quatre països participants i es disputa cada dos anys amb seleccions formades per jugadors sub-23.

Portugal ha guanyat les dues darreres edicions i domina el palmarès amb 14 títols, seguida per Espanya (11) i Itàlia (4). La selecció estatal no alça aquesta copa des del 2012.

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines