L`Hostelcur Gijón guanya la cinquena Copa D`Europa

L`Hostelcur Gijón s’ha proclamat campió de la Copa d’Europa femenina d’hoquei sobre patins, després de derrotar el SL Benfica a la gran final del torneig disputat a Lisboa. Amb aquest triomf les asturianes aixequen el cinquè trofeu continental de la seva història. Un títol que no guanyaven des del passat 2012.

Trobo molt intens el que han protagonitzat tant asturianes com portugueses. El Gijón sempre ha manat en el marcador i aquest fet els ha servit per mantenir la calma quan el combinat amfitrió igualava el lluminós.

Les espanyoles han marxat al descans amb el marcador favorable (1-2) gràcies als gols de Julieta Fernández i Maria Díez. Marlene Sousa ha retallat les distàncies per mantenir viva la il·lusió de les locals.

Finalment, en el segon acte, pluja de gols i sentència asturiana. Rute Lopes ha tornat la igualadad però els dos gols de Marta González han impossibilitat la remuntada portuguesa, que ha arribat a empatar de nou el duel amb un nou gol de Marlene Sousa.

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines