Seus dels campionats de Catalunya

El Comitè d’Hoquei Patins de la Federació Catalana de Patinatge, reunit dimecres 21 de febrer a la seva seu central de Barcelona, va adjudicar les seus dels principals campionats d’àmbit català d’aquesta temporada.

Dels campionats adjudicats, els primers que se celebraran són els de Catalunya de categoria Infantil, que tindrà lloc a Cassà de la Selva del 21 al 23 d’abril sota l’organització del FD Cassanenc, i Júnior, que és farà en les mateixes dates a Juneda amb organització del CH Juneda.

Els altres campionats adjudicats són els de categoria Benjamí (Bigues i Riells), Aleví (Vilanova i la Geltrú), Juvenil (Vila-seca), Fem12 (La Seu d’Urgell), Fem14 (Cerdanyola), Fem16 (Cambrils) i seleccions territorials Infantils i Fem18 (Girona), així com la Copa Minifem (Palau de Plegamans), la Copa Federació Aleví i Juvenil (L’Espluga de Francolí), la Copa Federació Infantil i Júnior (Castellar del Vallès) i la Copa Federació Fem12, Fem14 i Fem16 (La Jonquera).

En el document adjunt hi ha la relació completa de totes les seus adjudicades, els representants de les quals van quedar convocats a una reunió el dia 22 de març a les 19.00h a la seu central de la Federació Catalana de Patinatge.

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines