Francesc Sucarrats s`incorpora al Shum Massanet

Francesc Sucarrats es va incorporar fa unes setmanes com a nou director tècnic esportiu del club i donarà també suport al primer equip del Shum Frit Ravich. Sucarrats coneix el club perquè va formar part en dues etapes anteriors, la primera, de l’any 1991 al 1996, i la segona, de 2001 a 2004.

El tècnic té una extensa trajectòria en el món de l’hoquei patins. Ha estat coordinador i entrenador del primer equip del PHC Sant Cugat, el SHUM Maçanet, el CP Tordera, el CH Lloret, la UE Horta, el Lleida Llista Blava, el CE Arenys de Munt, el Cerdanyola CH, el CHP Blanes, l’AS Follonica (italià).

El tècnic va deixar la passada temporada el PHC Sant Cugat per motius personals tal i com van emetre en comunicat club i entrenador.

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines