X. Barroso i M. Torra arribaran al U.D. Oliveirense

Els jugadors Xavi Barroso i Marc Torra que actualment militen a les files del F.C. Barcelona i del Reus Deportiu agafaràn camí cap a Portugal per fitxar pel potent U.D. Oliveirense que a la vegada ja ha confirmat les baixes dels tambè catalans Jordi Burgaya que va arribar la temporada passada procedent del Club Patí Vic i de Jepi Selva. Tots dos possen camí a la lliga italiana que al igual que la portuguesa está realitzan importants incorporacions en els seus equips de jugadors sobretot procedents de la Ok Lliga.

Els dos jugadors catalans ja van coincidir al F.C. Barcelona fa unes temporades i ara tornaràn a retrobar-se a l`equip portuguès. Sense dubte dos molt bones incorporacions que s`afegiràn a l`altre jugador català que ja milita a l`equip Jordi Bargallò i que  tambè serà reforçat pel l`internacional portugès Jorge Silva que actualment milita al F.C. Porta de Cabestany.

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines