Igualtat màxima a L`Ok lliga femenina

Desprès de la disputa de la jornada d`aquest cap de setmana, la competiciò femenina viu un dels millors moments en quant a resutats, espectacle i aficiò. Partits d`un nivell molt alt técnicament i amb alternatives contínues als marcadors l`esta fent un alliga ben atractiva i apasionant. Ahir L’empat entre el Manlleu i el recent campió d’Europa, el Hostelcur Gijón (3-3), la derrota a casa del Voltregà desprès de la marxa del seu entrenador Alberto Borregán davant l’Alcorcón per la mínima  (1-2) i la victòria del Palau Plegamans sobre el Bigues i Riells ( 6-2), que continúa amb una dinàmica completament ascendent  deixa la lluita pel títol de lliga més oberta que mai.

El Manlleu de moment conserva el liderat i avantatja en dos punts al Hostelcur Gijón i al Palau Plegamans, que són segon i tercer, i avantatja en quatre punts al Voltregà, que baixa a la quarta posició. Les vallesanes en tenen un partit mès disputat pero la seva reacciò es meteórica ja que nomès han deixat escapar dos punts dels últims 18.

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines